Nuffnang Ads

Followers

Monday, April 29, 2013

Done kursus kawin !

Halooo !! how yu guys doing ??!! GoOoOoOooOddddddd??!!

So yeahhh ~ i dah selesai amik kursus kawin dah *i boleh kawin weee ~~  Penat woo kul 9 am dah kene ader kat setiawangse . and lupe nak kasi tau i amik kursus kawin ni kat setiawangsa Mahligai Firdaus and just bayar RM80 without ujian atau ape2 pown just dengar ceramah je , and penceramah nye sumpah tak tipu !! semue nye sngat2 bagus and sepanjang amik kursus tuh memang you all akan ketawe je kerje nye  x rase ngantok pown . *YONG tido !! sebab tak cukup tido and penat ok , siriusly tak tipu . kire ok lah amik kat sane . ader minum petang n tengahari sekali . dekat ngah kedai and whatsoever lagi lah . so bagi sape2 yang x mau amik ujian yg bkal start bulan 6 nieh cepat2 la amik kat Mahligai Firdaus tuh ok .




Lepas habis kursus i and my dear terus g Times Square sebab KAMI  kempunan Shushi King !! hahaha sekali dapat makan . waaa lege nye but rase cam tak nak stop pown ader cececece . nasib cik abg yang belanje , control sikit i mkan kekekeke .

Tengok kami tak mengamalkan pembaziran ! haha

So thank to wan farid sebab belanje i mkan shushi and wayang semalam . hahaha . semalam ada cerita yang sangat hahaha menyayat hati dan kelakar . but biarlah RAHSIA .. kekekek . Uh Uh Uh !! lupe nak cakap !! IRON MAN 3 best !!!! TAK TIPU !! hensem gilak and super gempak+awesome !! lalalallololo .

So i pown nak bersiap g class nieh . class kul 2 skunk dah pukul 1.30 so daaa ~
Ardios Amigooss !!
Assalammualaikum !!

1 comment: