Nuffnang Ads

Followers

Friday, April 26, 2013

Fighting !!

Haloo !! How yu guys doinggg ?? gOooOOoOOdd !!??

Ok today i'm so happy sebab i dah submit assignment i yang ke .... x ingat , abaikan , iaitu Visual Basic assignment yeaah !! congrates ayong !!! so after this tinggal lagi 4 Project je lagi yang kene sattle kan . 4 pown project besar tuh bhaai !

Tengok la senarai2 project and report i nieh .. sedih tengok T.T

30/4 submit report Publishing in World Wide Web
3/5   submit project system Object Oriented Analysis and Design
3/5   submit individu assignment Publishing in World Wide Web 
3/5   submit project E-Commerce
3/5   presentation Publishing in World Wide Web
4/5   test 2 Multimedia
4/5   submit report Multimedia
6/5   presentation project Object Oriented Analysis and Design
7/5   presentation project Multimedia

Tengokk !!! sadis tak ??!! ni lah life as a student .. time 3/5 tuh nanti la yang i jadi cam orang gile+sewel tuh nanti . hamek kaw semue kene hantaq time tuh . aduss parah dah nieh .

cakap punye cakap pe2 project pown i tak start lagi and tak sentuh lagi . nak buat report la , nak buat web lah , nak buat system lagi lah and yang pening nieh nak wat cartoon .. hakchooyy !! SAKIT KEPALA !! cartoon tuh pown baru 10% berjalan chiiiss !! ayong buat cepat !!!

tak pe tak pe ayong abis sem nieh , lagi 1 sem je tinggal then i dah practical yahooo !! x sabar nye !! cadangnye tempat practical nanti i nak amik tempat yang i boleh shopping setiap kali i dapat gaji . hahaha nampak tak niat nye kat situh . hahaha . so i think i nak amik area2 Masjid Jamek or Petaling Street ha ~ hamek kaw tempat shooping sakan aq amik . *awal bulan dapat gaji beli itu ini , hujung bulan merana , nak beli meggi pown tak cukup duit hahaha . pengalaman :p

So thats all for today !! ooohhh !! btw esok i nak amik kursus kawin dengan my dear !! kat sitiawangsa area2 bank Maybank katenye . amik bukan sebab nak kawin awal ke ape but just sediakan payung sebelum hujan ~ *whatt ?? x ad alasan lain ke ?? tipu-tipu !! hahaha nak cover lettew . hakchoooyy !

ok la thats all for today so bye !!
Ardios amigos from lil owl !!
Assalammualaikum ..

No comments:

Post a Comment