Nuffnang Ads

Followers

Thursday, April 25, 2013

Good news !! Yeeaahhhh !!

Halooo everyone !!

I have 2 good news today !! 1st i dah hantar assignment Visual Basic i !! yeaahhh !! terase beban sebanyak 10 kg hilang dalam kepale nieh hahaha . Esok just submit report and hantar .

2nd i dah lepas quiz OOASAD tadi so .. fuh lege rase nye . terlepas lagi 5 kg beban haha . and last one is yeahh !!  my honney dah dapat kerja sudah akhirnya !! die dapat kerja i pulak yang excited sebab pe tau , sebab die kerja kat tempat yang i suke so thats why la i yang excited lebih . wewewe ~ nanti turn i pulak yang nak kerja kat pet shop !! wee tunggu cuti sem je la nieh .. hohoho x sabar nye *insyallah !! 

So nanti bile my honey dah kerja x der la die menghadap pokemon , game and blablabla die tuh . hahaha *jales okey !  And yes die memang suke main game n tengok pokemon but i tak kisah pown sebab memang itu lah wan farid dari 1st i kenal die , asal kan die tak abaikan i LAH . hahaha *buat jugak kenelah die . so pesanan dari i terima lah pasangan awak dengan segala kekurangan/kelebihan mereka ok =)

Thats all !! Bye !!
Love from lil owl !!
Assalamualikum =)


No comments:

Post a Comment