Nuffnang Ads

Followers

Wednesday, April 24, 2013

Its all about you

Hallo and assalamualaikum !!

Sekarang nieh i sangat malas nak buat assignment . so berblog saja lah kan . btw alhamdulillah minggu depan genap 8 bulan dah relationship i dengan you fariidd !! hahahaha . siriusly i happy giler dengan you and thanks sebab menyayangi diri ini dan menerima i dengan seadanya . baik buruk i , segala terlebih dan terkurang i  , segala perangai pelik2 i , gedik or whatsoever I LOVE YOU SAYANG ! Siriusly i tak pernah terfikir for being ur GF sebab we are BESTFRIENDS !! hahaha *tuh mengelikan hati ! .  Percaya atau tidak YES we are bestfriends dulu and suddently boleh FALL IN LOVE gitu . hahaha .

1st meet kiteorg jumpe kat kedai melayu belakang hostel i MAXISEGAR on 23/Jan/2012 . So that day actually raime ajak i makan2 and tak tau pulak yang die nak bawak member2 die penuh 1 kerete time tuh . so daripada situ lah i kenal you , ajim , alif , safwan and thy others . but there was somethings special there , and its all about your "VOICE!!" hahaha . siriusly 1st time dengar , i cakap "asal suare cam tercekik tulang ikan?" haha . so starting from that day lah yang we be a bestfriends . And siriusly SHIIITT !! hobbies yu same as me !! haha kami PENCINTA HAIWAN !! *YES WE ARE !!!  


And this is our 1st DATE as a FRIENDS je time tuh OK ! hahaha
Yeah we go to the ZOO NEGARA !!!! hahaha so ni lah kami *and as usual i still nampak gemok and you kurus !! . And day by days , month by months until one day farid meluahkan perasaan nye kat i  *nampak tak gantleman kat situ =*) but sayang nye i tolak time tuh sebab .. BANYAK SEBAB !! hahaha #terkejut salah satu daripada sebabnya , erm #ada org lain time tuh ?? YES i am ! and lastly sebab i pernah cakap kat member2 i "aku takkan pernah jatuh cinta kat mana2 kawan RAIME " *nampak tak masin nye mulut i hahaha sebab dulu i Anti-Raime and mindset i fikir kawan2 raime same je as raime so .. i say NOT TO FALL IN LOVE WITH KAWAN RAIME ! haha but at thy end i end up jugak dengan salah seorang kawan raime , and its is you !! hahaha so kelakar . Hampir 2 or 3 times farid purpose but i still say 'NO' . until time tuh i dah memang putus cinta , putus hati terus dengan sorang mamat nieh , and dengan harapan i will forget him then dengan hati yang terbuka buat kali yg ke 4 i say "YES" to farid on 21/Oct/2012 =)

But you know what ??  I'M LUCKY IN LOVE WITH MY BESTRIEND ! truly yes i love you so much sayang . And thaks to MR.STEPHANO too hahaha sebab die lah i makin rapat ngan you !! hahaha nak kenal sape stephano ??

Ni la Mr.Stephano !! my fat hedgehog !!

Ha ~ actually ni bufday present from farid . awal giler you kasi 25/Sep padahal bufday i 12/Oct . Hahaha so thank you stephano !! I love you so much !! hahaha . So this is our picture since we get together after this 8 month =)

 





Your smile is my happinest sayang . thanks for make my days  .
Thank too sebab selalu layan kerenah i gile2 + gedik + ngade2 nieh , selalu ad ngan i time susah senang i , buat i ketawe dengan telatah you  , selalu sabar ngan perangai i , tak pernah bosan mengadap muke i 24/7 . thanks lagi .. sebab bawak i jumpe mak mertua and kakak ipaq i !!! and most important is thank you sebab selalu jadi cikgu english aka MR.GOOGLE tuk i .

So that all for tonight .
Lil owl love you !


Ardios Amigos !!
Assalamualaikum =)

No comments:

Post a Comment