Nuffnang Ads

Followers

Tuesday, April 30, 2013

Too many problemssss !

Assalamualaikum ..

Hari nieh terlalu banyak sangat masalah yang i hadapi , dengan masalah assignment i yang tak siap2 sampai masalah adik2 i . tak pasti lah kalau satu saat nanti gugur jugak air mate i nieh .. sampai tak larat dah otak nieh nak bawak msalah yang berguni2 and i pown tak pasti berape KG .

Dari kul 11am tadi siap kan report website sampai pukul 4.45 pm tadi baru siap and hantar report . masyallah hanye Allah je lah yang tau cam ner i tahan air mate i sebab report group i tak macam report orang lain . hantar tuh pown pasrah je la dapat berape markah . dengan website yang tak siap , group member g australia la . Masyallah tak tau la nak citer macam maner . Dah la cukup sampai disini , tak pe la biar kan je la , i pown malas nak salah kan sape2 .

Balik rumah dapat call dari ayah pulak dah , citer pasal problem adik i si anis tuh . hadoi tuh budak lagi satu masalah  ,bile dilarang , off phone terus , sampai ayah i pown tak tau camne care nak bercakap ngan die tuh .wahai adikku sayang dengar lah cakap ayah kaw , bila ayah tak izin kan tolonglah jangan degil . ayah cakap kaw tak mau dengar nieh kan pulak kakak kaw hadoy pening kakak dengan kaw nieh anis . yang dah besar baru kaw sorang nieh anis . tuh ain , atikah anisa , aqish ngan baby tuh nanti kalau dah besa lagi bertimbun masalah agaknye =="

Tak tau nak mengadu damba macam maner dah nieh , yang mampu tadah tangan , pejam mate "Ya Allah permudahkan lah segale urusan hambamu ini , Ya Allah tabahkan lah hatiku ini , Ya Allah kasihani aku Ya Allah , hanya padaMu aq meminta pertolongan Ya Allah " Amiiinn . so bile i dah tak der mood nieh memang i malas nak cakap ngan sape2 .tak payah lah nak tanye soalan yang buat i hangen , kang tak pasal2 kene angin puting beliung i nieh .

so bye . assalamualaikum .




1 comment: