Nuffnang Ads

Followers

Tuesday, May 14, 2013

Best Friends Forever !

Alooooha !! Ola !! *cheiit bajet2 pulak :p

First of all hari nieh mood i nak kenal kan bestfriends i yg i syg sangat !! yg sme2 membesar dengan i dalam tempoh 11 tahun nieh !

Norazirah Zakaria "nazy"

Puteri Nur Hafizah Megat Samsuddin "put"

Siti Mariam Abdul Razak "Siti"
 Tak sangke dah 11 tahun dah aq membesar dengan korang kan , and we still bestfriends ! 1st time kawan dengan diorang nieh memang banyak giler dugaan . haha kelakar bile diingatkan balik , masing2 saling merebut la , tak suke la , ape la haha. actually dulu kami bnyak giler krisis . haha tapi malas nak cerita . kalo cerite tuh mule la , 1 page pown tak cukup kan . so biar la hanya kami je yang ingat memori2 tuh haha . Even selalu gaduh , selalu tersentap , terase bagai , merajuk tapi sumpah aku sayang korang ! haha

Terima kasih selalu ada time aq susah and tak ada sape2 , terima kasih sebab tolong aq bile aq perlukan bantuan , terima kasih sebab selalu dengar luahan hati aq, terima kasih selalu caring pasal aq , and terima kasih sebab terima aq as bestfriends korang sampai sekarang and paling penting ! terima kash sebab ciptakan memori kanak2 aq yang sangat indah untuk aq kenang sampai bila2 !

Bile teringat kan puteri , selalu teringat time kecik2 dulu suare die lah paling susah sekali nak dengar , pemalu giler org nye , haha bile die ckap selalu kene complain "mulut ader emas , berlian , intan permate" haha . then die nieh selalu kene buli dengan nazy kekeke . hadoi kelakar je bile ingat balik . tapi put terus berubah sejak die join i msuk club TeakWonDo . haha i perasan lah sejak dari tuh , fuh cakap pown x risau dah emas berlian die jatuh ke tak haha .And time sek menegah i selalu buat die terase lah , sedih bagai disebabkan ex i  dulu . haha sorry put ! so now put belajar kat UiTM Arau , tak ingat lah de amik ape hehe , tapi die memang pandai pown . time SPM die dapat 5A's ke 6A's i tak ingat la but woo terer kan, even i satu class ngan die , tapi i still tak leh kalah kan die haha *ye la dulu sibok dok bercinta!

Siti pulak dulu kecik je orang nye , skunk tinggi lampai haish .. siti makan la bnyak sikit ye . hehe . btw siti nieh kelakar org nye , pendiam and pemalu ! tapi tak sepemalu macam put ! and cepat sentap . sensitive tau ! haha die nieh selalu sangat gaduh ngan si nazy , hehe sampai sekarang still selalu gaduh jugak . Pastuh tahap creative die nieh same cam put , die pandai melukis tau ! Siti baru habis STPM now i tak sure la die keje ke tak . hehe

And citer pasal Nazy pulak . haha too many story bile diingatkan balik . sumpah sangat banyak ye . hehe die la kaki buli dulu ! selalu buli put , i and siti ! i ngan die selalu berebut put . yang siti nieh pown just mengikut aje . keke lawak je .dah la bile ingat kan si nazy nieh i rase sampai tak tau nak tulis ape haha sebab banyak sangat !

Tuh la org kate bile kite dah besar . zaman kanak2 lah yang paling kite akan rindu and yup . zaman kanan2 i memang bosan ! but thanks to them , i ader memories kanak2 yang memang takkan i lupakan sampai bile2 .dulu i tak ada PS2 , PS3 , Ipad , Tab and whatsoever tuh but they all la yang i ada tuh buat hari2 i jadi lagi indah . haha but skunk masing2 dah besar , dah bawa haluan masing2 , dah jarang bertemu bile sorang kesana , sorang kesini , and actually aq rindu sangat kat korang . lepak kat sawah , beraye bersama , kayuh basikal sama2 , lepak kat rumah aruah opah put , main galah panjang lepas abis sek rakyat . haish bnyak sungguh ! anyway i x sabar nak balik kg nak jumpe diaorang !

But selain diorang bertiga i ader a few kawan jugak Fatimah , Fazliana,Maizira,Ina , Fatin , Ayu and yang lain2 jugak la . bnyak lagi but nnti kalo ader kesempatan i kenal kan kat you ok .

Ni la gambar2 time kami bujang dulu !! *kekeke yong bajet dah kawennn !! tulong !







Sekian ! Aq sayang korang =)
Dadadididu ! Ardios Amigos !
Asslamualikum !

No comments:

Post a Comment