Nuffnang Ads

Followers

Saturday, May 25, 2013

Can't wait to see PERAK !

Assalamualikum !!! Halooohaa ~

I'm going to PERAK this 4th JUNE ! yeay ! x sabar giler rasenye nye but before that , 1st JUNE tuh i nak naik bukit broga with my lovely dear and a few friends !! yeah its my first time .. so hopefully everythings okey !! selalu pujuk si farid pergi sane but ada beberape masalah so ditunde tunde tunde last2 he said "ok dear , kite pergi broga 1st JUNE "  and i was just like "WwwwOoOOoooOoOOO!! I LOVE YOU DEAR!!" haha .

Soooo haishh !! x sabar .. x sabar ..!! then 3rd JUNE plak nak pergi beli ticket ERL balik perak and pergi tengok "Fast & Furious 6" yeay ! actually at the first time i ingat "Fast & Furious" tuh citer yang ader "org batu , adik beradik sorang api , sorang lagi tak ingat , and sorang lagi elastic tuh " hahaha rupenye tuh citer "FANTASTIC 4!" loser toi , semangat je cakap kat si farid yang i dah tengok dah citer tuh , siap kasi tau lagi watak2 die . sekali hamek kaw .. aisshh malu sungguh . hahahaha .

Btw i nak balik perak cepat2 bukan ape tau .. sebab nye adik i tuh nanti nak start masuk kolej kat ipoh tuh this 6th JUNE sekejap je jumpe die , bff i si nazy tuh pulak dapat cuti 1 hari je 7th JUNE tuh . then putry pulak nak balik UiTM Arau 9hb tuh . so thas why la i nak balik cepat . budak 2 ekoq nieh adik2 kesayangan i yang nakal+degil+keras kepale+chomel , i rindu giler kat depe nieh . da besar panjang da pown due2 ekoq nieh =")

Budak2 nieh la yang buat i rindu tuh =")

So that all for today !! byeee !!
Assalamualaikum !


2 comments: