Nuffnang Ads

Followers

Wednesday, May 22, 2013

Done Renovate My Blog !

Alhamdulillah .. blog sudah siap diubah suai , yeay ! so ni lah rupe blog baru i kali nieh . but header tuh i buat simple2 je , actually niat memang nak buat header lagi cantik and lagi chomel , but disebabkan i tak bace buku lansung for final exam sabtu nieh , so hati jadi tak tenteram !! but still nak buat jugak so its end up macam yang kat atas tuh je la. haha its ok next time i try buat yang lagi better and awesome ! InsyaAllah !

Overall nak mencantikkan blog nieh bukan senang tau ! kene banyak tau pasal coding and kene rajin belek2 dashboard but thanks to blog2 yang buat macam2 tutorial  !! ianya sangatlah membantu , so for those yang nak tengok macam2 jenis tutorial yang boleh yuolls letakkan dalam blog yuolls . i have a few of blog that can help you =)


So thats all saje lah,nak list kan banyak2 mate dah ngantok . and now baru habis buat note for Data Communication punye subject , uuurrggghhh ngantok nye ! patot la ~ dah pukul 4.00am dah . I'm going to sleep now but before that jangan lupe follow blog , instagram and twitter i ok, and i'll follow you back ! Bye !

TQ for reading !
Assalamualaikum ! Morning !

No comments:

Post a Comment