Nuffnang Ads

Followers

Friday, May 31, 2013

Ending of semester 4 !! yeaahh babeh !

Assalamualaikum dear !

I'm so happy today sebab i baru habis exam paper last for this semester !! yeah soo happy and excited ! Happy .. uuhh happy !! uuhh happy !! 26/6 daftar masuk Semester 5 pulok dah !! syukur sangat !! x sabar nak habis DIPLOMA and CONVO lalalalolololo . Insyallah kalo ada rezeki i nak sambung dekat Multimedia Universiti amik Degree in Multimedia . Tuh pown kalo rase larat lagi nak study lah kan . Diploma nieh pown terkontang kanting je rasenye. haha but maybe sebab course yang i x minat kot . ye ke ?? emm ..

And btw lagi 1 nak habaq mai .. esok pagi nak g naik Bukit Broga !! wawawawa .. x sabo lee teman nieh nok naik bukit . haha ye ye je . karang baru naik dah sempoot . haha . i skunk tngah fikir macam2 nak bawak nieh . hadoy ni la masalah kite hawa nieh . nak naik bukit pown pening nak bawak barang ape . aduss ..  betul nieh .. tak tipu . i pening ni nak bawak apelagi nieh . aduhh .. dah2 malas fikir .

And one more things 4hb nieh i balik perak !! and selesaikan hal adik i anis tuh .  masukkan kesekolah lain . hehe . kite pulak yang excited . As kakak yang paling sulung memang jadi keje i la nieh settel kan hal2 deme nieh . sometimes i'm always ask to my self "why me ?" haha . asal la i tak jadi anak bongsu ke , tengoh ke .. haduii poning le .. so thats all for today . thanks for reading !!

Bye !! Ardios Amigos !

No comments:

Post a Comment