Nuffnang Ads

Followers

Monday, May 20, 2013

Final Exam is cominggg !!

Yo Lil Hi HooO ! *mood haappy feet pulok doh 

Haip ! so .. how yu guys doing ?? goood !? actually now i tengah study weeks 2 minggu nieh. minggu lepas dah balik rumah ayah i kat shah alam so now i kat cheras . Argghh nooo ! buku pown tak bukak lagi and tak bce pown lagi uuhh shiit ! sabtu nieh i dah start paper dah . and guess what ? 1st paper , paper yang i benci pulok tuh ahh ! tension ! tak tau nak bce ape .. DAMMIT ! siriusly paper nieh i rase cam 1 sem nieh tak tau la belajar ape . haish ape la yg i nak mencarut dalam paper tuh nanti ?! omigod ! omaigod ! omaigod ! so this  is my schedule .

TTS3113 (E-Comm) - 25/5 - 2.15pm
TNW2033 (Data Comm) - 28/5 - 9.00am
TMD2043 (WWW) -29/5 - 2.15pm
TSE3144 (VB) - 30/5 - 2.15pm
TSE3024 (OSAD) - 31/5 -2.45pm

Bebudak CT1010 (Dip In Information Technology) said kami budak CC101 (Dip In Computer Science) paper lambat start but habis awal  haha well lucky ar we ?? ya lah !! but tengok la .. berderet kowt paper nye !! SHIIT ! hopefully x der yang repeat for this sem ! AMIIIN ! so yu guys wish me all da best for this FINAL EXAM ok !

Now dah pukul 12.36pm and anak dara nieh still tak mandi lagi ! hahaha .  *OK .. OK .. nak mandi la nieh ! and my dear pown still tak bngun lagi ! matahari dah terpacak atas kepale pown tak bangun lagi ! haish farid .. farid .. tak tau la semalam die tidoq kul bape tengok movie rasenye .

So byeeeee !
Ardios Amigooss !
Assalamualikum =)

No comments:

Post a Comment