Nuffnang Ads

Followers

Thursday, May 9, 2013

Catoon !! i love it !

Halooo , Malooo !!! *ah sudah :p

Lame tak update blog kekeke , sorry !!Too busy  la . minggu nieh busy dengan assignment sbb minggu nieh last week for sem 4 , so kene struggle sikit lah . All assignment dah complete Alhamdulillah !! lege sangat rasenye so , esok just wat presentation for Multimedia and Presentation OOSAD then selase time study week minggu depan test Multimedia , then Final Exam !! Hopefully semuenye berjalan lancar Amin!! Selame 1  minggu nieh la keje i !! Before that off dulu background song kat blog i nieh . kat bawah tuh nampak kan SMC Music Player , nanti tak off double voice pulak =)


Enjoy it !! *jadi kanak2 ribena kejap =*)

Fuuhh 1st time kot buat cartoon sendiri , selalu i yg tengok cartoon , now i yang buat cartoon sendiri , ha ~ baru tau payoh tak poyoh nye wat cartoon nieh sebenonye . so 1st trial , maybe cartoon i nampak kekok sikit , chomot la and whatsoever la kan . but insyallah kalo diberi peluang buat lagi , i'll do my best lagi !! hahaha . and insyallah kalo dapat sambung degree nak amik course wat cartoon jek . heheh amiiiin !

So thats all for today ! eh lupe nak kasi tau !! hari tuh kan i ngan my dear farid g kursus kawin , so kami dah dapat dah sijil nye !! yeay !! da boleh kawin da ~~ hahahaha *nampak tak kegatalannye disitu :P



This is't !! jangan jaless !


Bye2 ardios amigos !!
Assalamualikum !!

No comments:

Post a Comment