Nuffnang Ads

Followers

Monday, May 27, 2013

Miss hanging out with you guys :")

Haloo guys ..

Donno where to start from , but actually i just want to say that i really miss you guys !! alot .. aloot and aloot ! lame sangat dah lepak same2 kan pergi dataran , masjid jamek , uptown danau , downtown cheras , merayap sampai PD , titiwangsa , join kem , study group kat Mc'D pandan mewah , Mc'D dagang arghh so many things ='\
Wani and Nafis

Laily ,paan ,enol , wani

Amni sewel !

Sangat rindu mereka , expecially Nafis and Enol . Nafis dah balik singapore dah , so rase cam dah hilang sorang abang yang selalu dok pok pet , pok pet kat aq and suke kasi nasihat kat aq =)

Nafis and Enol

Event arab

And to enol i'm sorry , i miss you too ,rindu nak tengok video kucing and ketawe cam org giler ngan kaw, main snooker ngan si dhia sewel tuh , bukak pose kat rumah kaw and lepak sampai tak ada hala tuju . tak tau mane salah and silapnye , but if yu reaad this "i just wanna say hi =E "




Tak tau nak cakap ape lagi , just thanks for being my friends!! LOVE YOU !!

Bye !! Assalamualikum =)

No comments:

Post a Comment