Nuffnang Ads

Followers

Thursday, May 23, 2013

Mood study tak datang lagi ?


Hallooooo guys !!
So now tengah2 i berstuDYING nieh , i nak kongsikan sikit masalah2 yang selalu i hadapi bile time exam nieh . haha , and maybe ader a few student pown mengalami masalah yang same macam i jugak .. selamat membaca !


Time study , bapak lah ngantok ! menguap dah beribu2 kali , tapi bile dapat game , fb , twitter , movie , keek , insta semue .. hamboy , segar bugar terus matenye !


Then tengah semangat2 nak study , pergi kat rak buku , terus i was just like"Oh noo !! mane 1 aq nak bace nieh?" . so nasihat and pesan pade diri sendiri "JANGAN STUDY LAST MINIT!" =)


Malam before nak exam tuh , fuhh bace buku , note semue macam budak dekan 5 kali berturut2 dah  , dengan harapan esok jawab exam tak der la terpinge2 . And guess what ?? bile dapat paper , bace soalan i terus "hemp ! next time exam jangan bace buku lah , bace tak bace same jugak !" . Eh jangan gitu !! gurau saje =p


Ha .. nieh lagi satu masalah yang paling i menyirap sekali ! pernah tak korang alami ?? hai .. i kalo tanye member2 i , "kaw dah study dah ?" dengan muke gelabah ok ! , and selamber je depe jawab ape tau "uuh , aq tak bace ape2 lagi " bapak ah ! siriusly menyirap giler !! . Last2 depe yang tak bace buku tuh la yang dapat good result dari i yang bertungkus lumus bace buku nieh !!

Ha .. yang nieh memang tak boleh nak tipu lah . memang selalu koot !! haha macam sekarang nieh la . seminggu before exam lengang2 lagi , 2 hari pown still cool , esok nak exam baru lah kelam kabut !! ni namenye study last minit so , yuolls jangan lah amalkan bende2 nieh selalu ok . ni pesanan untuk yuolls and untuk diri i sendiri nieh . So after this bile dah dapet result , tak perlulah nak menyesal atau bermuram duka , because what yu get is all based on what yu did ok =)



Thats all for today !! Wish me all the best ok ! bye !!
Assalamualaikum !!

No comments:

Post a Comment