Nuffnang Ads

Followers

Friday, May 3, 2013

Mood : Unstable !?

Haloo guys .. hari nieh dengan jayanye i dah completekan 3 assignment ! yeah !! Good job again ayong . presentation web site DONE ! Assignment individu website DONE and assignment yang paling bodo pernah i buat DONE ! 1st time dpat assignment "main game" and wat report , ok mse mule2 dpat tuh excited sbb dapat main game but yang paling tak paham nye why game SECONDLIFE ? hadoy memang tak paham lansung , kalo korang nak tau why i ckap cam tuh hemm try main sendiri hadoy tak tau la nak cakap ape dengan game tuh ha ~~ ok tutup citer , malas nak citer hahaha .

So setelah sebulan tak balik jumpe ayah , esok i nak balik Shah Alam yeay !! nak jumpe ayah kesayangan i tuh muah muah muah ! rindu giler la sebulan tak jumpe T.T , sebab sangat busy dengan assignment yang macam gunung ==" . so esok before balilk nak lari pegi setiawangse dengan farid sat g amik sijil kawin kiteorg yang dah siap tuh !! yeayy ~ then baru balik terus naik KTM sampai ke Batu Tiga =)

So lately nieh mood macam orang giler maybe sebab dah nak "lampu merah" kowt or maybe stress ?? tah i dono la , but kesian pulak kat si farid , ,nasib la die pun jenis melayan jugak . kadang2 rase nak naik hangen , kadang2 rase nak orang melayan kiter , kadang2 cepat terase , kadang2 nak marah2 org , kadang2 nak merajuk .. kadang2 aiiihh banyak beno kengkadang nye tuh !!! hish mcam2 la kengkadang tuh .. but luckly si farid nieh pun jenis melayan and beralah so tak der la boleh bawak sampai begaduh bagai . so thats why i love him so much =)

So to my dear i'm sorry , sorry , sorry , sorry , sorry !!
and i love you !
Bye Ardios Amigos !
Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment