Nuffnang Ads

Followers

Thursday, May 2, 2013

Shopping !!! yeahh !

Hallooo guys !!

Today MARA i baru masuk so ape lagi awal2 bulan nieh enjoy la *hujung bulan menangis x der duit . haish ayong2 .  So first of all i nak cakap to all boys out there "PERNANTIAN ITU SATU PENYIKSAAN " bagi wanita yg mcam i , and menunggu itu adalah perkara yang paling i tak suke . so thats why i suke shooping sorang sbb i tak perlu menunggu hahaha . dan percayalah i mampu menangis kalau dah hilang sabar  , bukan ape tau , tadi sejarah betoi tunggu bf i . tunggu 5 minit x sampai , 10 minit tak sampai , 15 sabar lagi , 20 maner die nieh ?? , 25 aii dah dekat 6 monorail lalu nieh , 30 ok fine !!!! *nagis terus !! hahaha lawak . but siriusly sabar tahap haish tak tau la nak cakap lagu mner . so you please jangan wat cam tuh lagi . tuh baru cover2 nagis . kang datang giler i meraung begolek2 i kat hang tuah tuh ! baru tau ~

Ok end of the story , so tadi i g shopping kat KENANGA !!!!! best siriusly ! heheheh time nak beli seluar slack yang tak tahan mate awok nengok nye ~biru , meroh , hijo , hitam , meruun , pink , oren ha mner nok . aish sakit mate awok ! last beli 2 helai je total 58 hengget . kalo beli bju kat sne pown not bad la sbb harge semue low2 dari ts tambah lagi mner yang nak bli borong. so abis beli sluar , then mkan kat kenanga terus g ts beli kasut and barang mandi . then tengok  citer OLYMPUS HAS FALLEN !! wooo teman sukeee !! best ! heheheh so abis movie g mkan Chicken Rice Shop then balik terus  =)

Sangat penat . so thats all for today .
Bye !! ardios amigos !!
Assalamualikum =)

2 comments: