Nuffnang Ads

Followers

Monday, June 24, 2013

End of semester break !

Halooo keekers !! opppss tersalah pulak hewhew . halooo yuolls !! assalamualaikum !

Setelah sikian lama tak mengupdate blog !! baru hari nieh berkesempatan nak merapu sat . hope tak ader la merapu sampai panjang sangat ye . haha rindunye nak merapu merapat kat sini maklum la nak update blog kat kampung paham2 je la kan dengan line and keadaan cc yang tenat sangat tuh !! hahaha nak bukak blog pown berjam2 menunggu . duit still jugak berjalan .. kalau online kat cc tuh kalo tak lepas dari RM3.50 x sah la . 1 jam RM2.00 , stengah jam RM1.00 , 15 jam 50 sen . haish menchekik ! dah tuh da la x leh cucuk , kalo nak upload gambo x boleh sbb usb dibuang nye , hadoi2 sabo je la . So tutup la citer pasal cc kg i yg LOSER tuh . and before that jom tengok a few gambar i time kat kampung !!

2nd day : Teman Putri and Aidil date kat Lumut =)

 
Atoto chomelnye !

Puteri and Aidil

Lumut !!     
maaf muke selebet , bet , bet !
Hari ke.. tak ingat : Going to Ullu Kenas with THEM !

Tak bnyak gambar la sebab bukan i yg jadi photographer . haha gambar semue kat cik putri . And for those yang tak pernah datang sini come lah !! best tau air die sejuk giler !! mandi tengah hari pun boleh menggigil hehehe . air die bersih sangat !! so kalo datang perak datang ULU KENAS , ni tak asik2 LUMUT , TELUK BATIK , PANGKOR .. hahahaha .


Sehari sebelum nak balik KL : berposing sat ngan adik2 i yg chomel2 nieh , yup depe lagi chomel dari i . hahaha =) *kpada yg berkenaan sile jngan kembang 





And yeah !! nak gerak balik KL . Angkut depe berdue naik train sampai Salak Tinggi . sumpah penat giler , but atleast i dengan adik2 i so .. x der la bosan kan duduk dalam train berjam =)





So thats all je lah and by the way , those yg ader keek boleh follow i @yong_atira nanti i follow balik kay . my keek is just for fun and bodo2 je , so dont take it too sirious kay . bye !!




No comments:

Post a Comment