Nuffnang Ads

Followers

Saturday, June 8, 2013

This week .. ??

Assalamualaikum ..
Haloo .. now i kat ciber cafe kat kampung i .. maklum la .. nak cari laen internet pown payoh bebebo kat sini .. laen maxis pown lagi le .. 1 bar pown tak de .. tension .. tension .. so last2 pegi cc depan rumah je . nasib dekat .. kalo jauh memang 2 minggu nieh tak beronline la saye .. btw dah awal2 bulan nieh .. so mood yang tak enak pown datang lah nieh . hadoy .. ader je bende buat i hangen . nak sabo .. but hati still je rase bebulu je . haha

Btw semalam 1 hari merayap sakat ngan bestfriends i kat kampung . dari pukul 11 sampai kul 7 . Nak tau ape pasei le .. lame bebeno ..?? sebab dari kul 10am sampai kul 1pm dok pusing2 cari station minyak la , KFC la ape la .. then da sampai kat Teluk Senangin , public toilet tutup . nak mandi kat Teluk Batik dah jemu .. last2 kiterorang decide pergi ke Sungai Ulu Kenas . kul 3.45 baru sampai sane .. punye la kematu bontot duduk berejam dalam kete tuh . dengan panas matahari lagi . hadoy .. MALAYSIA .. MALAYSIA ... SO HOT laa .

Pas makan terus terjun sungai .. fuuhh air die memang terbaik woo . sejuk giler !! ha .. hot story nye pulak .. bukan aq ngan stephano je yang terjun sungai,handphone aq pown teringin jugak nak terjun same.. hamek kaw . suke bebeno .. haha . Farid cakap "die mintak phone baru lettew" haish .. mner lagi nak cakaw duit .. bayaw hutang lagi nieh . pening ah .. kalo fikir duit memang tak habis le citernye kan . so just forget it =)

So lagi 1 minggu je lagi i kat kampung  .. then 15 balik sepang ngan adik2 i sat sebab ader kenduri tahlil untuk ibu , opah and atok i  . then balik rumah ayah sampai habis cuti sem 26/6 nieh . btw farid .. i miss you soo much .. sorry for everythings . i miss you sampai x der mood nak bersembang la .. always nak call but .. donno la just i nak biar kan diri i nieh terbiase tanpa you . nanti kalo you dah kerje . how ?? . and sorry asik nak maroh2 . jawab phone lambat pown rase nak marah je .. balik sampai kul 5 pagi pown nak maroh nieh . nieh tengoh taip pown nak maroh je rase hati nieh .. but I'M SORRY !! I LOVE YOU DEAR !! SO MUCH !! MISS YOU LIKE FUCKING CRAZY !! ='(

Thats all for today . gambar2 nanti i upload ok . maklum le phone dah rosak . tunggu gambo orang anto je le.
Bye !!


1 comment:

  1. suka peplum? jemput join :) http://nurinaireen.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-peplum-by-nurin-aireen.html

    54 pemenang dicari! Dah join belum? Jom join! :) http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

    ReplyDelete