Nuffnang Ads

Followers

Monday, July 1, 2013

Tempahan cabinet untuk raya !!

Assalamualikum ..

Ok today i nak promote kat korang cabinet hasil tangan ayah i . So let me introduce him to you , his name is Mohd Bin Jaafar . people call him "Cik Matt" , so my dad nieh dah buat cabinet lebih dari 25 tahun dah , and lebih 2000 org telah menempah cabinet hasil tangan nye sendiri !!! Ayah i amik tempahan diseluruh negeri kecuali sabah and serawak . bekerja secara sendiri , bukan company !! and ni ada a few gambar perabot yang boleh yu guys tengok la .








Menerima apa-apa jenis tempahan perabot seperti rak/pintu/dapur etc .
Membuat perabot dengan pelbagai reka bentuk mengikut cita rasa customer !!
DIJAMIN PUAS HATI !!

Untuk dapatkan maklumat , sebut harga / perundingan boleh call di 
012-6161423 - cik matt o
cikmattcabinet - instagram 
Tempah la sekarang , untuk cabinet raye nanti !!! hehehe

Thanks for reading !! and leave your comment below kay , BYE !!

No comments:

Post a Comment