Nuffnang Ads

Followers

Monday, August 12, 2013

SEGMEN BLOGWALKING RAYA BY DJH.





Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ni angah nak lancarkan SEGMEN baru! Yang mana segmen ni dibuat untuk meraikan HARI RAYA AIDILFITRI.So apa lagi tunggu?? Jom sama2 memeriahkan segmen DJH ni!!


  1. FOLLOW Blog  DJHAdd To Circle Google +Mohamad Khairil  dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Buat entri bertajuk SEGMEN BLOGWALKING RAYA BY DJH.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini. * WAJIB
  4. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
  5. Peserta mesti saling2 blogwalking dan follow mengfollow!! :D


LIKE FANPAGE DJH!!


Senarai Hadiah!!

3 x RM5 TOPUP

10 REVIEW BLOG.


Harapannya supaya ramai yg akan join,so angah harap korang jugak boleh promote2 selalu la oke :D,selain tu,angah jugak korang boleh support angah...nanti kalau korang buat Segmen/Giveaway,angah pulak support korang!! :D

14 comments:

  1. SALAM.

    JAMIL JOIN SEGMEN YANG SAMA

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

    JOIN SINI YE

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/08/segmen-suka-suka-je-lah.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama :D
    salam syawal
    sudah follow anda :D

    ReplyDelete
  3. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    selamat hari raya...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    ReplyDelete
  4. HAI...
    cantek nya blog..dri segmen yang sama jugak...
    salam perkenalan...
    selamat hari raya kay
    follow you =D

    ReplyDelete
  5. salam...ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen juga...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    ReplyDelete
  6. salam..ayu dtg lagi....ayu nak gthu ni....blog atira ayu buat review...sebab atira jadi follower ayu yg ke 2222...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/review-follower-ke-2222.html

    ReplyDelete
  7. done follow sini
    selamat bersegmen..
    http://tashaqisha.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

    Jom join Giveaway tasha pulak.. hihi
    http://tashaqisha.blogspot.com/2013/08/little-birthday-giveaway-by-tasha-aqisha_13.html
    http://tashaqisha.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html

    ReplyDelete
  8. hi fae follower #93

    http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    nice blog bttw ^^

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum..
    cik ani follower ke 94..nice blog.
    btw,dari segmen yang sama. .
    http://wwwqurratuainisnq.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum dan salam perkenalan.Dari segmen yang sama.Done follow u.

    http://chenachenis.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    ReplyDelete
  11. Eira singgah sini..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

    ReplyDelete