Nuffnang Ads

Followers

Tuesday, August 13, 2013

Lame naw tak mengupdate !

Assalamualaikum !!!

Lame beno tak merapu merepek kat sini .. haha asik busy join segmen and giveaway je and alhamdulillah baru2 nieh menang RM50 dari segmen +Emas Putih , rezeki allah kasi time2 semput tengah bulan arytuh kan . hehehehe . Btw SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN to all bloggers and readers ! as usual , raye nieh same je macam raya-raya yang sebelum nye lah . tak ada yang sangat menarik tertarik .. semua biase2 saje . bukan la kata tak seronok , seronok .. tapi disebabkan kekurangan sesetengah ahli keluarge tuh la yang menjadikan raye tuh same je bagi i but overall alhamdulillah i'm happy ! =)

Masuk sem 5 nieh i dah start busy dengan project and a few assignment , sebab tuh la tak sempat nak update ape2 . just join segment and giveaway je tuh pown kalo2 time ader mase . ni pown sebab tak tau nak buat apa .. keje ada cume malas hehehe nak buat .kene tunggu last minit baru terkejo kejoo hahaha . serabut sangat2 sebab sem nieh banyak sangat bende nak kene buat . dengan nak cari tempat buat practicalnye , hantar resume bagai , buat report for final year project and tuh belom tambah ngan assignment yang bakal wujud lagi tuh . haiyak .. nasib badann ..ok la malas nak cerite panjang2 .. but ni la gambar2 i dengan sayang2 i semua =)

1st raye with my family =)





2nd raye dengan buah hati semua =)




So thats all je  la .. i nak mandi bersiap nak class . yup class dah start dah sedihh sob sob haha tapi mood raye still x habis lagi kekeke . so bye !!! ardios amigos !! assalamaualikum =)


2 comments:

  1. Awak tak ada cbox ke? :/

    btw, Awak di tag :) http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-saya-nak-saya-nak.html

    ReplyDelete
  2. Berani nye pegang ular, mesti ular jinak tu XD

    ReplyDelete