Nuffnang Ads

Followers

Monday, August 26, 2013

HEADER BARU !!! OLALA ~

Assalamualaikum !!

Haloo guyss so hari nieh i baru selesai my second paper for exam midterm weeee .. and balik2 kolej terus mengadap belog nieh . and tetibe nak buat header baru pulak hehehe .. so ini lah hasil nye !!! SIMPLE je , i tak suke pakai header yang crowdet and banyak warne so i just use only 1 color je untuk sesuaikan dengan warna background i nieh and ofcourse my lil owl wajib ada hewhew . and yup i sangat berpuas hati dengan hasil kerja i yang tak sampai beberape minit nieh hahaha .


So itu sahaja lah untuk hari nieh ok . thanks for reading bye !! ardios

4 comments:

  1. Wah, siap ada burung hantu lagi tu, Teena tak reti sgt nak edit2 blog...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alah senang je nak edit2 blog nieh tina . tak payah ada cikgu pown tak pe haha .. sekarang kan ramai blogger da banyak buat tutorial pasal edit2 blog nieh =)

      Delete
  2. Kreatif..
    Gud luck for next paper ok.

    ReplyDelete