Nuffnang Ads

Followers

Tuesday, August 27, 2013

Just talking about my monster

Assalamualaikum !!

Haloo guys .. is you ok ,is you good ?? cus i want to know bhahaha feling2 Glozell Green pulok dah .. btw now is 12.53 pm , so good afternoon everyone ! hari nieh i tak ada paper , cus next paper i hari khamis nieh . so today i nak wat assignment , and call a few company tuk cari tempat practical sem depan uurrghhh .. tak sangka dah nak abis belajar da weeee . i'm so happy and tak sabar dah nak habis belajar , nak genggam diploma fuuhh . haha but actually i'm not about interesting dengan course yang i amik nieh but alhamdulillah masih bertahan sehingga sekarang hahaha .

Tengah bosan-bosan tak tau nak cerita ape .. tetibe rase macam nak talking2 sikit pasal lil monster i tuh . hehehe tak dak keje kan .. so here he is Wan Ahmad Farid =)


Sooo ape ye nak cakap pasal die nieh ?? haha tah i pown tak ada idea nak cakap . wait uh ermmm ..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Okey got'it ! so his 20 years old , same as me . uuhh yaa die pure from terengganu .. and okeys stop it ayong ! haha .ok la simple things can i say about him is i sangat suke dengan 1 je bende kat die nieh .. its not about his face , his body or etc but ... i suke dengar suare dia !! haha 1st time i jumpe die nieh soalan pertama yang keluar dari mulut i is "asal suare kaw macam tuh ?? macam tercekik tulang ikan je ?" haha siriusly tak tipu !! mase mule2 kenal tuh suar die tuh sangat unik tau !! mane ader orang lain suare macam tuh !! hahaha so farid is one in a million for me . donno la how to describe suare die macam mana .. haha nevermine la .. soo its about 10 month kenal on 23/JAN/12 and finallly he become my lil monster on 21/OCT/12 yeah .. but he said that its to early to celebrate our anniversary . haha okeys =)




I'm so happy with him , haha uuhh uuhhh ya .. his smile is sooo prettyyyy .. !! bhahaha ya lahhh , can't you seee that ??


And bad habbits die nieh is menguap tak reti nak tutup mulut !!! ni makan die .. besar tak gua die ?? hahaha sorry sayang . kekekeke *padan muke


Hahaha .. so to my dear monster i hope that you can find a good job as soon as posibble !! cari duit banyak2 sampai kukuh ekonomi dulu , baru hang nak gatei2 ngan chekk ekkk . hahahah btw i love you 123456789 and so onn , insyallah kalau jodoh tuh tak kemane rite . And sorry sbb entry i kali nieh BERSEMBANG SEMBIIII pasal you . saya sekadar berkongsi gossip aje hahaha ..





So thanks for reading entry yg mengarut marut nieh you guys !! dont for get to leave your comment down here or at the chatbox and do follow me okeys !! Ardios amigos !! BYEE 

4 comments:

  1. hope that you'll be happy in life... and successful in life...

    ReplyDelete
  2. and posting my pic with a open mouth sized a bear....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha .. next time bukak besar lagi kay kekeke

      Delete