Nuffnang Ads

Followers

Monday, August 19, 2013

PENCARIAN SPONSOR TOPOP UNTUK KALI PERTAMA !

Assalamualaikum !!

Hai how yu'guys doing ?? goood ?? haha ok .. so a few days ni i banyak join segmen and giveaway kan ... so kali nieh i sendiri yang berhajat untuk melancarkan giveaway i pada bulan 9 nieh untuk kali yang pertama ! insyallah tuh pown kalau sponsor ramai kan . tapi kalo sikit je sponsor yang i dapat maybe tak menjadilah kot giveaway i nieh . so harap2 banyak lah sponsor yang boleh support giveaway i untuk kali pertama nieh ye .



So entry i kali ni adalah untuk mencari sponsor yang berminat untuk sponsor topap . tak kisah lah nak kasi berape ringgit , apa-apa line ..  MAXIS , CELCOM , DIGI , UMOBILE atau apa-apa pun asalkan TOPAP . dan blog para sponsor akan dipromote dalam entry khas ini . Sekiranya para sponsor ada menetapkan terma dan syarat seperti para peserta dikehendaki untuk follow blog , like page , follow twitter adalah diterima .

Apa faedah yang boleh para sponsor dapat ??

  • Mengeratkan ukhwah antara para blogger
  • Trafik anda akan semestinya meningkat
  • Likers fanpage akan naik
  • Followers juga akan meningkat
  • Pageview pown mula meningkat !
Disebabkan ini kali pertama i menganjurkan Giveaway ini so i tak berape pasti berape orang peseta yang akan join giveaway nieh , tapi target i dalam 100 ke 150 orang peserta , in sya Allah . so sokongan anda amat dihargai untuk giveaway kali pertama yang i anjurkan nieh !!   =)

Untuk yang berminat menjadi sponsor i boleh pm kat fb i >>https://www.facebook.com/yongatira
dengan menghantar details seperti berikut :
  1. Nama
  2. URL blog
  3. Nilai topap
  4. Untuk berapa pemenang
  5. Syarat : Like FB | FOLLOW Blog/Twitter/Facebook *pilih 2 sahaja


2 comments: