Nuffnang Ads

Followers

Tuesday, September 17, 2013

Saya bukan sombong laa ..

Assalamualaikum !!

Haloo , and hai !! 1st of all i nak berterima kasih kepada semua peserta-peserta yang sudi join topap giveaway yang i anjurkan , alhamdulillah peserta seramai yang ditarget and insyallah boleh bertambah lagi ye . thank you so much !! and sebenarnye entry i kali nieh nak mintak maaf kepada semua follower i yang i x sempat nak follow balik nieh . mintak maaf sangat2 , sebab assignment i baru2 nieh sangat pack and x sempat pown nak bukak blog . so jangan la kate i nieh sombong ke hape ke sebab tak follow blog korang . insyallah nanti kalau ada kelapangan , i akan follow back blog korang tuh ye . so mane yang i terlepas pandang tuh , i'm truly sorry , yu can just leave ur link kat shoutbox i nieh and insyallah i x kan lupe untuk follow yu all back ok .

But disebabkan hari nieh smue class i cancel so , i amik la kesempatan nieh untuk mengupdate blog and mengfollow back blog2 korang tuh . maaf sebab kelewatan haha . actually i tengah busy dengan final year project i , yang akan dibentangkan pada bulan depan so . sekarang tengah sibuk sangat buat report and at the same time doing my project name CD Interactive : Pillars of islam . i'm using flash to create this cartoon so agak complicated jugak lah . but insyallah i yakin , i boleh buat and i boleh siapkan dalam mase yang terdekat . Insyallah doakan tuk i ye .

So thats all for today . thanks for reading . bye !

Sunday, September 8, 2013

De Juin à Octobre Giveaway!


Love This Product !!

Assalamaulaikum !!

Haloo guys , is you ok , is you good cus i want to know !! hewhew
So today entry is about my favourite and lovely product that i want to share with all of you !!! yeay !! i'm so excited !! 1st of all i sangat obsess dengan product2 for our body , but not in makeup la , kalau bab makeup i tak pandai sangat cus i just apply my lipstic , lipbum , compact powder and eyeliner je bile keluar . so what the product is ??



Ok 1st i sangat suke pakai body lotion vaseline warna hijau ni .. sebab bau die manis sangat , wangi and lembut je ditangan. pakai vaseline nieh tak rase melekit2 macam sesetengah body lotion tuh , sebab vaseline nieh cepat menyerap . yang nieh takkan la tak tau kan beli kat mana .. watson , guardian tuh melambak2 koot . hehehe

2nd things yang sabun warna hijau tuh namenye sabun Marine Essence atau paling senang sabun ketiak . sabun nieh mmg mujarab tau !! mane yang nak hilangkan kesan2 gelap dekat bahagian badan tuh boleh la try sabun nieh .sabun nieh ada kandungan garam buluh , Vitamin E , Alovera and bnyak lagi lah haha . tak ingat ape name . kalo nak maklumat lebih lanjut boleh pergi dekat GOOGLE and taip "Marine Essence" haha gerenti keluar punye . sabun nieh wangi tau !! bau die macam .. macam mana ek . tah la x tau nak describe but bau die macam fresh !! pkai pas mandi fuuhh lega gile !! i beli sebuku je sebab i pown baru nak try tapi baru 2 minggu try da dapat tngok hasil die . sebuku RM41 inc postage tapi berbaloi lagi beli sekolak . ad 3 biji , harga RM105 free postage i ad jumpa . kalo nak beli click SINI .

Ok yang nieh memang suke gile !! i suggest kan dekat korang , mana yang ada masalah rambut gugur teruk pakai lah syampoo nieh !! sebab memang siriusly i pkai 2 minggu 6 kali cuci pakai this shampoo rambut i dah jarang gugur . kalo ader pown sehelai due je !! tak tipu , kalo tak tuh .. ya allahh nak sikat rambut haa!! hamek kaw boleh dapat segenggam koot ! and now alhamdulillah rambut i dah jarang gugur dah and i'm happy with it !! Bau die , bau ekstrak buah buahan and bile pakai sejuk je rase kulit kepale . kalau korang nak try shampoo nieh and nak tau lebih details click SINI

Ok i percaya most of girl mesti tak lepas dari masalah2 keputihan , gatal2 or masalah bau dekat Miss V kan ? Eiiyuu sape suke kalo miss V kite berbau ?? yakss , so solution yang i cari is "Sireh Emas Warisan Puteri" , ha .. sangat sesuai untuk girl2 kat luar sana yang mengalami masalah keputihan , gatal2 or masalah bau nieh !! sebab pencuci nieh sangat segar bile dipakai , macam mint je sejuk die , BEST ! and sebotol nieh korang boleh guna 2 ke 4 bulan depends la sebab pencuci nieh pakai 3 , 4 titik pown dah banyak buih dah . Kalau kata daripada ekstrak sireh mesti ingat bau die busuk macam sireh kan , ha tak tak .. maybe ada sikit tapi bau die dah jadi wangi dah  , bau die makin segar . Harga die RM19 , and yang nieh korang just boleh beli dekat kedai2 jamu je . kat supermarket ke , guardian , watson ke tak hado tau .


 Ok , nak cerite pasal pencuci muke pulak . i tak gune pown product mahal2 . x mampu dehh , pakai nieh pown dah puas hati dah . I pakai Fair & Lovely je , so far ok . before nieh i stop kejap and konon nak try pakai product "G" nieh sebab tengok testimoni org lain jerawat boleh hilang , hitam boleh putih , yang cerah boleh cerah lagi .. haha so i pown sibok nak mencube kan . then beli lah pencuci die saje RM45 inc postage *i nieh tengah syok beli brg on9 haha  . ok .. aleh2 , 3 minggu pakai muke jadi macam SUNBURNN !! hahaha ape lagi cepat2 stop , pakai balik fair & lovely nieh balik haha baru ok sikit muke. tapi pakai sabun tuh best lah , wangi , lepas basuh muke terase lembut je pipi . but maybe kulit i x sesuai pakai produt tuh kowt kan , sedihh .. org lain pakai muke putih gebu , kite pakain muke jadi sunburn haha . But lately nieh , i ader gak rase macam nak pakai product Collagen plus Vitamin E tuh . ader sape2 pernah try tak ?? komen sikit hehehe . 

So thats all for today !! banyak sangat dah rasenye i membebel kat entry kali nieh . excited la katekan haha . so byee !! ehh jap2 , i lupe nak cakap , kat bawah nieh ader a few product yang i teringin sangat nak try !! so sape2 yang pernah try , boleh tak kasi feedback and komen kat bawah entry i nieh ?? hehe terime kasih =)

 


 

JANGAN LUPE KOMEN TAU !

Thursday, September 5, 2013

Senarai Peserta Topap Giveaway By Yong Atira



Assalammualaikum .. hai !! untuk para peserta sila check link korang . takut ad yg i tertinggalkan ke .. sila kasi tau ye. btw good luck !! =)
  1. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  2. http://pelangibirudiawan.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-byyong-nur-atira.html
  3. http://nurainothman.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  4. http://misekin.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  5. http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  6. http://schomells.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  7. http://sayasyiera.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  8. http://nursyikin.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  9. http://inameowmew.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  10. http://preciousloveasfa.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  11. http://ordinarysempoi.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  12. http://zakieazid.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  13. http://akumira93.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  14. http://afiqah220511.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  15. http://www.syuhadasalleh.my/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  16. http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  17. http://medicalchenta.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  18. http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira_4.html
  19. http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  20. http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  21. http://bicarahati-hamba.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  22. http://ellazmy.blogspot.com/2013/09/topup-giveaway-by-yong-atira.html
  23. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  24. http://chubbygurlzchumill.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  25. http://lisandramalina-aboutme.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  26. http://edrina-dafinites94.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  27. http://aqylanatasha.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  28. http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  29. http://anewdaaay.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  30. http://chocollyheart.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  31. http://www.cikfie.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  32. http://sicomotizati.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  33. http://superpapaya.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  34. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  35. http://inikisahsaya99.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  36. http://stxrlightm00n.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html?zx=2ac17cbbf098a981
  37. http://umikasum.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  38. http://ahmadsollehin.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  39. http://aimlesstalkt.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  40. http://lienliedot.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  41. http://eyra1990.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  42. http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  43. http://arnilala.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  44. http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  45. http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  46. http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  47. http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  48. http://blogtomey143.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  49. http://inspiritdays.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  50. http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atir.html
  51. http://www.geeazielove4eva.my/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  52. http://belognoordiana.blogspot.com/2013/09/topup-giveaway-by-yong-atira.html
  53. http://hanazaty.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  54. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  55. http://atiqahnorbeli97.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
  56. http://sfhbelog-taip.blogspot.com/2013/10/topap-giveaway-by-yong-atira.html
TAMAT !!

Monday, September 2, 2013

Topap Giveaway by Yong Atira !

Assalamualaikum !!!



Bismillahirahmanirohim .. pada hari ini secara rasminya Belog Si Yong Atira merasmikan Topap Giveaway untuk yang pertama kalinya !! harap-haraplah dapat sambutan dari ramai peserta . Seramai 29 orang peserta yang bertuah akan dipilih 100% oleh abg random.org ok ! So jom follow dulu syarat-syarat nye ok =)

SYARAT-SYARAT
  1. Mempunyai blog
  2. Kalau baik hati click mana-mana iklan di blog i nieh *derma sikit kan, dapat pahala ;p
  3. Buat entry yang bertajuk "Topap Giveaway By Yong Atira"
  4. Follow and like fb para sponsor
  5. Copy & Paste banner diatas and backlink ke entry GA ni.
  6. Then letakkan link entry korang dibawah komen entry ini SAHAJA . *chatbox tidak akan dilayan
  7. Tamat pada 1/10/2013
FOLLOW PARA SPONSOR 

Yong Atira  | Yong Anis Akmal | Amnah Azhar | Nur Azwa Edora | Nur Syaza Fareha  | Aisyah Fauzi |  Aisyah Fauzi 2 | Siti Mariam | Puteri Nurafizah | Farah Ainaa  | Aien Fie | Nur Fatimah

FOLLOW/LIKE FB&TWITTER SPONSOR 

@aishahhh | @_AuntyF




SENARAI TOPAP 

RANDOM.ORG

TOPAP RM10 x 2 by Nur Azwa Edora
TOPAP RM10 x 2 by Puteri Nurafizah
TOPAP RM10 x 2 by Yong Atira
TOPAP RM5 x 2 by Yong Atira
TOPAP RM5 x 2 by Farah Ainaa
TOPAP RM5 x 1 by Nur Azwa Edora
TOPAP RM5 x 2 by Amnah Azhar
TOPAP RM5 x 2 by Nur Syaza Fareha
TOPAP RM5 x 2 by Yong Anis Akmal
TOPAP RM5 x 2 by Aisyah Fauzi
TOPAP RM5 x 2 by Siti Mariam
TOPAP RM5 x 2 by Aien Fie
TOPAP RM5 x 6 by Nur Fatimah

Alhamdulillah terima kasih kepada semue para sponsor yang baik hati . Btw para sponsor pown boleh join jugak =)

Diharapkan semua peserta mengikut syarat-syarat yang diberikan ye , kalau ada rezeki biar lah yang halal =)