Nuffnang Ads

Followers

Tuesday, September 17, 2013

Saya bukan sombong laa ..

Assalamualaikum !!

Haloo , and hai !! 1st of all i nak berterima kasih kepada semua peserta-peserta yang sudi join topap giveaway yang i anjurkan , alhamdulillah peserta seramai yang ditarget and insyallah boleh bertambah lagi ye . thank you so much !! and sebenarnye entry i kali nieh nak mintak maaf kepada semua follower i yang i x sempat nak follow balik nieh . mintak maaf sangat2 , sebab assignment i baru2 nieh sangat pack and x sempat pown nak bukak blog . so jangan la kate i nieh sombong ke hape ke sebab tak follow blog korang . insyallah nanti kalau ada kelapangan , i akan follow back blog korang tuh ye . so mane yang i terlepas pandang tuh , i'm truly sorry , yu can just leave ur link kat shoutbox i nieh and insyallah i x kan lupe untuk follow yu all back ok .

But disebabkan hari nieh smue class i cancel so , i amik la kesempatan nieh untuk mengupdate blog and mengfollow back blog2 korang tuh . maaf sebab kelewatan haha . actually i tengah busy dengan final year project i , yang akan dibentangkan pada bulan depan so . sekarang tengah sibuk sangat buat report and at the same time doing my project name CD Interactive : Pillars of islam . i'm using flash to create this cartoon so agak complicated jugak lah . but insyallah i yakin , i boleh buat and i boleh siapkan dalam mase yang terdekat . Insyallah doakan tuk i ye .

So thats all for today . thanks for reading . bye !

No comments:

Post a Comment