Nuffnang Ads

Followers

Saturday, February 8, 2014

Guinea Pig My New Pets !!

Halooo !! Assalamualaikum >.<

Lamenye i tak menulis blog nieh .. hahaha maaf la sangat busy la sampai nak tulis blog pun rase mcm x ader mase hahaha . alah kadang2 ada masa pun malas jugak nak menulis . but hari nieh mood i datang balik nak mengisi blog yg dah berhabuk ni hahaha . Btw just nak kasi tau yang i dah 1 month dah practikal kat Code Red Survival , sangat best and bos i adalah seorang captain . kalo nak tnye company ape .. emm panjang jugak la nak terangkan haha .

Soo , last year when my birthday 12/10/13 .. farid hadiahkan kat i one pets nieh .. she very cute one .. and mase i dapat nieh die kurus sangat !! hahaha tapi sekarang dah gemokk !! hahaha ni la die , Chelsea namenye !! hehehe


Chelsea mase mule2 dapat, buruknye kaw ! hahaha

Tapi sekarang die da chomel macam ini ! hahaha
So next entry i akan citer bout macam mana nak jage binatang chomel nieh . alah senang je , tak susah pun hahaha . so thats all untuk entry kali nieh . bye !

2 comments: