Nuffnang Ads

Followers

Thursday, October 22, 2015

Under Presure

Hi, Assalammualaikum 

Lame sangat ni tak update blog . tak ada masa nak update la, serabut dengan kerje yang nak kene handle and sattle kan ni .. Bulan ni confirm nak berhenti kerje, cari kerje baru je la.. tak boleh kerje under presure macam ni dengan persekitaran yang kelam kabut and tak proper ni . Bos aku pun jenis yang tak memahami . Mintak macam2 demend tinggi2 padahal aku dah inform awal2 apa yang aku boleh buat dan tidak . tah la, nak salah kan dia 100% pun tak jugak, sebab salah aku lembap sangat nak belajar . tapi aku tak minat nak buat coding !! uwaaa .. so mana boleh paksa aku buat apps yang hardcore and ajar student dengan 0 knowledge rite ? sebab mula2 interview pun x mention pun aku akan buat mobile app kan ?? Tak tau la aku ni, hidup bila nak stabil tah . Lepas ni nak kene cari kerje baru lagi . Allah .. semoga dipermudahkan lah . Kalo tak kerja, macam mana aku nak bayar rumah sewe ? takkan nak balik kampung kan ? mampus kene balun ngan bapak aku, kerje KL dah la tak ada simpanan ape2, balik kampung nyusahkan mak ayah aku . blergh, sokay insyallah ada peluang untuk aku . Doa kan aku ye ! 

Uhh uuhh btw hari ni special days aku lah . kikiki Happy 3rd or 4th anniversery Farid !! hahaha lupe lah berape taon dah ... kuang kuang. May we have a good future, sebab nak jugak kawin mude !! hahaha semoga dipercepatkan jodoh, dimurahkan rezeki kita, dan semoga awak bertambah sihat ye . Insyallah. 

Okey , tuh ja post aku kali ni. serabut sangat sampai tak tau nak cerita apa . hee thanks for reading guys :)

Bye
Assalammualaikum

1 comment:

  1. saya dah menulis balik.. btw, be strong babe. Allah tak uji hamba dia dgn bende2 yg kite tak mampu/ u can do it darling

    ReplyDelete