Nuffnang Ads

Followers

Tuesday, October 18, 2016

Searching for best accounting software in Malaysia ?

Assalammualaikum, Salam Sejahtera dan Salam 1 Malaysia semua . Tajuk hari ni, lari sikit dari tajuk2 sebelum ni . Maklumlah, sejak2 dah hampir setahun bekerja dengan Reach Global Kuala Lumpur,(software company) ni, jadi banyak sangat info yang I nak kongsikan dengan you guys berkenaan Software Reach ni .

Reach Global adalah Company yang memprovidekan Accounting Software , POS (Point Of Sales) Software, CRM Module, & juga ERP Software.  Jadi, software ni sesuai untuk semua jenis perniagaan dari sekecil-kecik perniagaan sehingga yang sebesar-besar nya . Sebagai contoh kami ada client dari pelbagai jenis perniagaan seperti butik, kedai buku, perabot, hardware, kedai emas, Kedai Haiwan, Bengkel, Pengeluar Kosmetic, Aksesori Kereta, Kilang, Distributor dan sebagainya lagi .

Apa yang menariknya saya nak kongsikan disini adalah, Reach Accounting software disertakan Mobile Application untuk owner terutamanya . Dimana, pemilik tidak perlu risau untuk kemana-mana walaupun ke luar negara. Kerana, dari mobile application ini, pemilik boleh memantau Stock, Sales, Expenses yang berlaku dan banyak lagi melalui handphone or laptop mereka sahaja . Menarik bukan ?

Salah satu kelebihan bagi Reach Accontant software juga adalah, ia sangat sesuai diguna pakai untuk perniagaan-perniagaan yang mempunyai banyak cawangan . kerana ia mampu meng'integrated' kan kesemua branches anda walaupun ia berada di Semenanjung Malaysia atau di luar negara, tanpa perlu membeli server yang beribu-ribu ringgit untuk setiap cawangan . Ini kerana Reach Accounting Software menggunakan CLOUD SYSTEM as their own server .



Dan yang penting ! Software ini juga, turut disertakan GST Complaiant ! Ha, boleh sekali harung je buat GST punya report ni . Tak yah susah-susah . Time nak key in - key in stock ke, sales ke dia akan automatic kirakan untuk kita . So mudah kan ?




Dan baru-baru ini, Reach telah melancarkan Accounting Chatbot, dimana anda boleh create receipt atau make payment secara 'Facebook Chat' . BAGAIMANA ? anda boleh click disini untuk mecuba . Dan ianya PERCUMA !



Itu sahaja lah dapat saya kongsikan pada hari ini. Kepada sesiapa yang hendak memulakan perniagaan baru 'SEMOGA BERJAYA!' dan jangan lupa juga Software Reach Accountant sama-sama membantu perniagaan anda! Dan, kepada yang sedang mecari-cari software yang terbaik untuk perniagaan anda, sila layari www.reachaccountant.my . disana anda juga dapat berchat secara live bersama technician kami, dan mereka sedia menjawab segala petanyaan anda.

Atau anda juga boleh hubungi saya di no 0183888393 or 0327145010 (Ms.Yong)

Terima kasih kerana membaca ! jangan lupa follow I juga ye . Bye ! Ardios ! Assalammualaikum !